Westerdel

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Langedijk
Actueel aanbod

€ 274.500,- tot € 415.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 160m2
Kaveloppervlak
132 - 383m2

Over dit project

Lanthuijsen westerdel

Extra ruime rij-/hoekwoningen en bijzondere twee-onder-één-kapwoningen in de populaire jaren ‘30 stijl.


Wonen in de groene achtertuin van de Randstad

Westerdel ligt in de Noord-Hollandse gemeente Langedijk. Langedijk wordt wel eens de groene achtertuin van de Randstad genoemd, en dat is geen toeval. Juist hier ontwikkelt Ballast Nedam Development het nieuwe deelplan Lanthuijsen: 38 koopwoningen, ontworpen in de populaire jaren '30-bouwstijl. Het deelplan bestaat uit bijzonder ruime rij- en hoekwoningen en royale twee-onder-een-kapwoningen.


PARADIJS IN NOORD HOLLAND

Wordt het zwemmen, picknicken of wandelen? Met een overdaad aan flora en fauna, kilometers vaarplezier door het Rijk der duizend eilanden en vele hectaren groen in het recreatiegebied Geestmerambacht is Langedijk een waar paradijs in Noord-Holland. Lanthuijsen bevindt zich op een steenworp afstand van het vernieuwde Winkelcentrum Broekerveiling, scholen, het NS station van Heerhugowaard en andere voorzieningen zoals een gezondheidscentrum en kinderdagverblijf. En ook de stedelijke gezelligheid is vlakbij: de schitterende binnenstad van Alkmaar ligt bijna om de hoek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westerdel
Koopwoningen
38
Prijs
€ 274.500,- tot € 415.000,-

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Langedijk.

Aanmelden