Lantvaert

Langedijk - Langedijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Westerdel

Rijk aan water, groen en ruimte. Welkom in Westerdel, de gevarieerde woonwijk die verrijst ten westen van Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk.

In Westerdel staan straks 690 prachtige woningen, van starterswoningen en twee-onder-een-kappers tot vrijstaande woningen. Kansen voor iedereen dus, gebouwd op kleine en grotere eilanden. Midden in de wijk is een meertje met een grote vlonder aangelegd. Een unieke buurt, geheel in lijn met het typische karakter van Langedijk. Eilanden, bootjes en bruggetjes, een variatie aan woningen. Idyllisch en toch modern.

De wijk ligt bovendien op steenworpafstand van het vernieuwde winkelcentrum Broekerveiling, scholen, gezondheidscentrum, kinderdagverblijf en allerlei andere dagelijkse voorzieningen. Hoe mooi kunt u het zich wensen?

******************************

De woningen

Lantvaert verrast door schoonheid en veelzijdigheid. Dat geldt ook voor de woningen. Stijlvolle architectuur. Praktische indelingen. Op de schiereilanden staan tien schitterende tweekappers en zeven vrijstaande woningen van Lantvaert. Met garage, eigen parkeergelegenheid en heerlijke achtertuin aan het doorvaarbaar water. Verdeeld over vier rijen biedt Lantvaert in totaal twaalf zeer aantrekkelijke middenwoningen en acht prachtige hoekwoningen.

******************************

Gemeente Langedijk

Tussen de rust van de polder en de reuring van Alkmaar en Heerhugowaard ligt Langedijk; Twintig minuutjes van de kust en een halfuur van Amsterdam. En vooral een fijn, uniek woongebied.

Langedijk kent een rijke, eeuwenoude historie. Dat is goed terug te zien in het dorpsbeeld, waar de oorspronkelijke lintbebouwing nog steeds de lijnen uitzet. De woonwijken eromheen zijn zorgvuldig vormgegeven, passend bij het kenmerkende dorpskarakter.

De gemeente is bekend vanwege zijn agrarische en waterrijke omgeving. Wie Langedijk zegt, zegt Rijk der duizend eilanden! Nog altijd herinnert dit prachtige natuurgebied aan de arbeidsintensieve tuinbouw die hier vroeger plaatsvond. Net als het bekende Museum Broekerveiling natuurlijk.

De zes dorpen grenzen inmiddels aan elkaar. Elk heeft zijn eigen voorzieningen, terwijl ze samen een gevarieerd, compleet woongebied vormen. En wilt u even iets anders? Dan bent u zo in Heenhugowaard of Alkmaar. Of bij recreatiegebied Geestmerambacht. Of in de duinen bij Schoor, Schage, West-Friesland... In het aantrekkelijke en perfect gelegen Langedijk ligt de hele wereld aan uw voeten.

schrijf u in via onderstaande button of via www.lantvaert.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lantvaert
Koopwoningen
37
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Langedijk.

Aanmelden