De Koolvlinder

Langedijk - Langedijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 155m2
Kaveloppervlak
90 - 250m2

Over dit project

Bouwplan “De Koolvlinder” te Noord-Scharwoude in de gemeente Langedijk wordt een nieuwe woonwijk met 25 energiezuinige koopwoningen. Het gaat om 4 types, waaronder twee- en drie-onder-een-kapwoningen en diverse rijwoningen. De (gasloze) woningen hebben een landelijke uitstraling met een verwijzing naar de kolenschuren van weleer. Alle woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen. Altijd heerlijk comfortabel in je huis met triple glas, overal vloerverwarming, die warm in de winter en koel in de zomer is. “De Koolvlinder” ligt nabij de Spoorstraat, tussen de dorpskernen van Noord-Scharwoude en Oudkarspel. Het betreft een dorpse setting op circa 10 minuten autorijden van Heerhugowaard.

Het vernieuwende duurzaam zit hem niet alleen in de opwekking van elektra via de zonnepanelen, maar ook in het bouwsysteem: De woningen worden uitgevoerd met zoveel mogelijk hout als bouwmateriaal. Houtbouw heeft diverse voordelen. Zo slaan houten gebouwen CO2 op en is het materiaal oneindig hernieuwbaar. Hout is licht van gewicht, makkelijk verwerkbaar en het zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving.

De naam Koolvlinder vormt een link naar de historie van dit gebied, waarin de koolteelt een hoofdrol speelde en de naam Spoorstraat ook een overblijfsel van is. De nieuwe wijk wordt een echt buurtje met 25 koopwoningen. Kleinschalig, ruim van opzet en met veel groen. Mooi gesitueerd aan het dorpsbos. Met 2 supermarkten op loopafstand. En vernieuwend duurzaam. De omgeving staat bekend door de talloze fraaie lintdorpen, volop natuurschoon en recreatievoorzieningen. Binnen minder dan 25 auto-minuten ben je op het strand. Daarnaast natuurlijk legio mogelijkheden voor heerlijk fietsen, wandelen of varen.

Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Koolvlinder
Start verkoop
2022 (2e kwartaal)
Koopwoningen
25
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Langedijk.

Aanmelden