Spoorstraat

Langedijk - Langedijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 155m2
Kaveloppervlak
90 - 250m2

Over dit project

Het terrein tussen de Spoorstraat en de Provinciale weg wordt de komende jaren opnieuw ingericht door de realisatie van circa 25 woningen. 30% van het nieuwe project worden sociale koopwoningen. Het aanbod zal bestaan uit robuuste twee-onder-één-kapwoningen en verschillende types rijwoningen.

Wonen in een rustig dorp met alle faciliteiten binnen handbereik? Dat is wat het dorp Noord-Scharwoude te bieden heeft. Noord-Scharwoude is een dorpskern binnen gemeente Langedijk, vanaf 2022 worden de gemeentes Heerhugowaard en Langedijk volledig gefuseerd en heet de nieuwe gemeente: Dijk en Waard. Langedijk heeft een prachtig overdekt winkelcentrum: De Broekerveiling. Alle faciliteiten zoals scholen, kinderopvang, supermarkt zijn binnen wandelafstand van de locatie aan de Spoorstraat. Een dagje vrij? Je kan een bootje huren om te varen door 'Het Duizend Eilanden Rijk' en heerlijk eten bij een van de vele restaurants die Langedijk te bieden heeft.

Om een ontwikkeling mogelijk te maken op deze locatie dient een bestemmingswijziging plaats te vinden. Hiervoor dient een bestemmingsplanprocedure doorgelopen te worden waarbij er verschillende onderzoeken gedaan worden. De verwachte start verkoop is in 2021.

Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Spoorstraat
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
25
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Langedijk.

Aanmelden