Westerdel Langedijk verkoop

Langedijk - Langedijk
Actueel aanbod

€ 159.000,- tot € 315.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
444 - 1138m2

Over dit project

Westerdel

De nieuwe woonwijk Westerdel ligt aan de rand van Zuid-Scharwoude in de gemeente Langedijk, ten westen van de bestaande wijk Mayersloot. In Westerdel komen 690 woningen, waarvan meer dan de helft sociale huur. Hiermee komt de gemeente tegemoet aan de grote vraag naar betaalbare huurwoningen in Langedijk. Ook komen er volop koopwoningen voor starters.

Ideale wijk voor u en uw kinderen

Westerdel wordt een wijk met een dorpse uitstraling en veel groen en water, een grote variatie aan woningen, die worden gebouwd op kleine en grotere eilanden. Ook krijgt de wijk veel speelmogelijk-heden voor kinderen. Er komt zelfs een apart speeleiland. Midden in de wijk wordt ‘de del’ (meertje) aangelegd, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten op een grote vlonder aan het water.

Uitstraling van de wijk

De vroegere eilandenstructuur, de vaarcultuur en de dorpse afwisseling van Langedijk vormen de inspiratiebron voor de inrichting van de openbare ruimte. Zo zijn de straten in Westerdel geïnspireerd door het oude dorpslint van Langedijk. De straten lopen iets gebogen en worden bestraat met klinkers met een warme kleur. De dorpse uitstraling komt ook terug in de architectuur van de woningen. Veel huizen hebben lage goten en kapvormen die passen bij het oude dorp. Zelfs de wandel en fietsbruggen zijn geïnspireerd door de oude ‘kippenbruggen’ in Langedijk: bruggen waar je gemakkelijk onder door kunt varen. Om het dorpse gevoel extra te benadrukken worden heggen gebruikt als afscheiding. Verder is er veel aandacht voor duurzaamheid, dat terugkomt in het gebruik van duurzame bouwmaterialen, de aanleg van ecologische oevers en het systeem voor hemelwaterafvoer.


Start verkoop eerst acht vrije kavels

De kavels die momenteel beschikbaar zijn liggen verspreid in de wijk Centrale Buurt. De kavels variëren in grootte van 420 m2 tot 1140 m2. De prijzen variëren tussen de ¤159.000 en de ¤315.000. U kunt kiezen tussen kavels met een prachtig uitzicht over groen, water of in het hart van de wijk.

Een kavel kopen en in eigen beheer een woning laten bouwen is een bijzondere onderneming, die u wellicht maar één keer in uw leven doet. U komt daarbij voor allerlei keuzes en regels te staan. Tussen de afbeeldingen kunt u al wat voorbeelden zien.

Interesse in een vrije kavel in Westerdel? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westerdel Langedijk verkoop
Koopwoningen
8
Prijs
€ 159.000,- tot € 315.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Langedijk.

Aanmelden