Broekrijk langedijk

Langedijk - Langedijk
Actueel aanbod

€ 200.000,- tot € 265.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 135m2
Inhoud
445 - 495m2

Over dit project

Elk huis aan een van de oude langgerekte straten in het lintdorp Langedijk, is ooit gebouwd om er fijn te kunnen wonen. De meeste woningen lagen aan het water, de kolenschuiten voerden af en aan. In de nieuwbouwwijk Broekrijk blijft die band met het water en de dorpse sfeer behouden. Door de keuzevrijheid krijgt ook hier elke woning een eigen karakter. Broekrijk biedt u een vari√ęteit aan koophuizen.

Lekker leven begint met een fijn thuis. In Broekrijk betekent dat meer dan het inrichten van uw huis alleen. U kiest een van de vier woningtypes en ontwerpt het huis van uw keuze verder zelf. In Broekrijk schrijft u uw eigen verhaal.

In een landelijke omgeving passen ‘groene’, energiezuinige woningen. Een nieuwbouwhuis in Broekrijk krijgt dan ook de allerhoogste waardering in energieverbruik, het A++ label. Dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, voor nu en voor later.

Broekrijk is een besloten, autoluwe wijk waar kinderen vrijuit kunnen spelen. De hofjes bieden een prettige, veilige omgeving waar ook de allerkleinsten de wereld stapje voor stapje kunnen ontdekken. Zelfs de basisschool is in de buurt.

Heerlijk wonen begint met een betaalbare woning. Richtprijzen vanaf
¤ 200.000,-- v.o.n. Definitieve prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. Uw thuis in Langedijk komt daarmee een stap dichterbij.

Wonen in Broekrijk heeft veel voordelen. Het nieuwe dorpshart Broekerplein ligt aan de overkant en een boodschap is zo gedaan. U bent snel in winkelstad Alkmaar en recreatiegebied Geestmerambacht ligt om de hoek.

Woningen
De woningen worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Type 1 krijgt een hangend toilet op de begane grond en in de badkamer op de 1e verdieping. De meeste woningen worden voorzien van PV panelen (circa 4 m2 zonnepanelen).

Type 2 krijgt een hangend toilet op de begane grond en een wandcloset in de badkamer op de 1e verdieping.

Type 3 krijgt een hangend toilet op de begane grond en in de badkamer op de 1e verdieping.

Type 4 krijgt een hangend toilet op de begane grond en in de badkamer op de 1e verdieping.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Broekrijk langedijk
Koopwoningen
19
Prijs
€ 200.000,- tot € 265.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Geschakeld

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Langedijk.

Aanmelden